Liten fotograf5-åringen har börjat fotografera hemma hos oss. Hon vill låna min kamera och tar sedan de finaste bilderna man kan tänka sig! Det är dock inte alldeles lätt att fota, det har hon nog förstått, för ibland händer det till och med att objekten rymmer från bilden... Hon tar för övrigt just sådana bilder som jag inte har haft en tanke på att ta, som den här på minstingens favoritskallra. Det blir en fin minne till lillasyster.

5-vuotias on äskettäin innostunut valokuvauksesta. Hän haluaa lainata kameraani ja ottaa sitten vallan mainioita kuvia! Valokuvaaminen ei ole helppoa, sen hän on kyllä ymmärtänyt, sillä joskus käy niinkin että kuvattava karkaa kuvasta... Muuten hän kuvaa paljon juuri sellaisia kohteita, joita minulla ei tulisi mieleenkään kuvata. Tästäkin kuvasta, jossa on pikkusiskon suosikkilelu, tulee varmasti hieno muisto hänelle.


Kommentarer
Postat av: Ullis/Leva på landet

Så härliga bilder. Det blir helt andra motiv och perspektiv när man släpper lös barnen med kameran. Ska ju bli kallare här igen så snön hinner kanske komma igen tills ni kommer. Var i dalarna brukar ni hålla till?Kram Ullis

2008-11-13 @ 22:17:11
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Vilka härliga bilder! Hon är ju en riktigt duktig fotograf :)Trevlig helg, kram Johanna

2008-11-14 @ 16:33:53
URL: http://sodralycke.blogspot.com
Postat av: anne

Fina tycker jag med! Barn kan ta det där med att fota med riktigt andra tag, tänker på trista mig som måste styra och ställa for att få några bilder tagna...

Ha det så bra i höstrusket, Anne

2008-11-15 @ 09:17:26
URL: http://huvilaunelmaa.blogspot.com
Postat av: Päivi

Tack för era fina ord! Vi tycker mest det är roligt att hon är så intresserad och som bonus får vi ju jättefina bilder. :)

2008-11-16 @ 12:39:14
Postat av: fru mju

att knäppa med mammas kamera är pop här hos oss också och det blir ju riktigt bra bilder och intressanta vinklar ibland. vi köpte en digital barnkamera för ett år sen men det blir dålig kvalitet på bilderna så den är inte lika omtyckt.

2008-11-16 @ 22:20:29
URL: http://frumju.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0