Avkopplande helg på stan

Även om man bor på en naturskön plats som har allt man kan önska sig och lite till så behöver man lite variation ibland. Vi har tillbringat helgen i huvudstaden hos mormor och morfar och passat på att göra saker man inte kan göra på ön (åtminstone just nu). Vi har, förutom att träffa kompisar, gått i affärer, tagit en cider på restaurang samt åkt buss och tåg i massor. Nu när vi ska tillbaka är vi verkligen fulladdade med energi!

Vaikka asuu luonnonkauniissa paikassa, jossa on kaikkea mitä toivoo ja vielä enemmänkin, niin silti sitä tarvitsee vähän vaihtelua välillä. Me olemme viettäneet viikonlopun pääkaupungissa ja tehneet kaikkea sellaista, jota saarella ei voi tehdä (ainakaan juuri nyt). Olemme tavanneet ystäviä, käyneet kaupoissa, istuneet ravintolassa siiderillä sekä matkustaneet bussilla ja junalla väsymiseen asti. Palaamme siis takaisin saarelle täynnä uutta energiaa!

Kommentarer
Postat av: Ullis/Leva på landet

Så mysigt att få komma iväg på lite roligheter ibland. Det behövs också.

Ha det bra!

Kram Ullis

2009-01-11 @ 19:42:10
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Tiina

Huvudet på spiken. Vi har valt det liv vi vill leva, som ger ro i själen. En fridfull vardag, i avkopplande miljö, men därmed inte sagt att vi inte gör något. Och de gånger vi åker iväg för att träffan någon, eller gå på något evenemang njuter vi även av det. Och sen är vi glada att få åka hem igen. :o)

2009-01-13 @ 13:39:26
URL: http://alandsskargard.blogspot.com/
Postat av: Tiina

Huvudet på spiken! Vi har valt ett liv i avkopplande miljö, vilsamt för själen, även i vardagen. När vi sedan far iväg för att träffa någon, eller gå på något evenemang njuter vi av det. Och sen är vi glada att komma hem igen. :o)

2009-01-13 @ 13:43:34
URL: http://alandsskargard.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0