Presentation

Den 16 april 2008

Välkommen att följa våra förberedelser inför flytten från Roslagen i Sverige till en naturskön Biskopsö i Åbolands skärgård. Vi är en helt vanlig familj (föräldrar, barnen 5, 3 och 1 år, en fågelhund och två lantraskaniner), som har tröttnat på den stressiga vardagen och vill uppleva något annat en tid framöver. Skärgården har vi alltid gillat men vi har ingen tidigare erfarenhet av att bo så som det innebär.


Kommentarer
Postat av: Piritta

Halloi
Tck för ditt besök hos mig. Skärgården, ja,jag säger det. Är inte ett dugg avundsjuk, (bara en hel del ....) Vi är båtmänniskor så våran dröm är, att nån gång innan man blir för gammal, få bo vid vattnet. Och bastun, helt underbart. När jag flyttade till Dalarna sa jag till min man att det första vi ska bygga är en bastu. En finne kan ju inte bo i ett hus utan bastu :). Jag ska med spänning följa ert liv ute i skärgården. Ha en bra helg. Mvh. Pirre

2008-05-02 @ 17:39:13
URL: http://gallerihonshuset.blogspot.com
Postat av: Clarice

Trevlit att hitta bloggare från Åbo skärgård :)Har inte kollat runt på bloggen din ännu, men skall göra det. Välkommen till Åboland om du redan finns här eller är på väg : )Gör gärna ett besök på Mosters inredningsbod!Kramis,

2008-10-25 @ 08:29:14
URL: http://mostersinredningsbod.blogspot.com
Postat av: Anonym

Härligt, att Ni också vågat ta steget ut och bosätta Er ite i skärgården!

Jag har intresserat läst och följt din blogg och undrar hur försörjer man sig när man bor så där??? För det är väl mångas dröm att bo sådär, men värre med inkomstens inskaffande.;-)

Ha en fin vintrig dag!

2009-01-23 @ 09:41:55
Postat av: åu-red

hej på er

hur ser det ut med intervju innan ni lämnar ert skärgårdsparadis? När är vistelsen över? tag kontakt så får vi komma överens.

Allt gott där ute i solvärmen!

hälsar siv skogman

nyhetschef

åbo underrättelser2009-06-23 @ 14:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0