Vår i luften



Den senaste tidens sol och värme påminner oss om att våren är snart här! I helgen tog vi en långpromenad på isen och efter det satt vi ute och drack varm choklad på terrassen. På kvällen var det fortfarande så ljust att barnen hämtade ut köksstolarna och njöt av solens sista strålar på trappan med var sitt saftglas med sugrör i handen. Våren är efterlängtad men handen på hjärtat så kommer jag att sakna isen också. Det är så lätt att åka fyrhjuling eller snöskoter till fastlandet och vinterbadandet har jag bara fått försmak av...

Viime päivien lämpö ja aurinko lupailevat jo kovasti kevään tuloa! Viikonloppuna teimme pitkän kävelylenkin jäällä ja sen jälkeen istuimme terassille juomaan kuumaa kaakaota. Illalla oli vielä niin valoisaa, että lapset hakivat keittiötuolit ulos ja nautiskelivat auringon viime säteistä portailla mehulasit kädessä. Kevättä odotellaan jo, mutta tunnustan silti rehellisesti, että tulen kaipaamaan jäätäkin. Mönkijällä ja lumikelkalla pääsee niin kätevästi mantereelle ja avantouinnista olen saanut vasta esimakua...


Först lek på isen...


... sedan avslappning i solen

Kommentarer
Postat av: Kamomilla

Visst känns våren redan i luften! Undebart men lite vemodigt...

2009-03-04 @ 19:16:56
URL: http://lillakamomilla.blogspot.com
Postat av: Jantiina

Kevättä on tosiaan ilmassa! Luulen, että meren äärellä kaikki vuodenajat tuntuvat vielä voimakkaammin. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

2009-03-05 @ 11:37:15
URL: http://jantiina.blogspot.com/
Postat av: Ullis/Leva på landet

Så härliga bilder. NÄr jag var på melodifestivalen så körde de precis om i tv. Det var lite uppvärmning före och då var det andra mindre kända artister som uppträdde. Det som var kul var ju att se hur de riggade och hur alla runt omkring jobbade.



Ha en bra helg!

Kram Ullis

2009-03-05 @ 22:21:06
URL: http://levapalandet.blogspot.com
Postat av: Huset på landet

Det är väl lite så att alla årstider har sin egen speciella tjusning då man får leva så nära inpå naturen.

Låter härligt med era utflykter! Så bra att ni tar er ut trots din brutna arm.

Idag har jag åkt sparkstötting med lillebror, men om vädret fortsätter att vara så här varmt så får vi snart plocka fram cykeln ;).

2009-03-06 @ 11:40:07
URL: http://husetpalandet.blogspot.com
Postat av: fru mju

åh ja visst är det underbart med solsken och värme igen! just nu är vår tid för utevistelse lite begränsad så jag ser fram emot sommaren då det inte är så invecklad klädrumba innan man kommer sig utanför dörren med tre små.

kram

2009-03-08 @ 08:25:31
URL: http://frumju.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0